Pozyskiwanie środków zewnętrznych i doradztwo dla osób rozpoczynających działalność gospodarczą

Chcemy otoczyć opieką każdego przedsiębiorcę, w zakresie w jakim potrzebuje, aby mógł on skupić się na prowadzeniu biznesu. Otwieranie działalności wcale nie musi być takie trudne jak się Wam wydaje zagadnienia podatkowe, zus, marketing to sprawy w pełni do okiełznania.

Większość nowo założonych firm ma duże problemy z przetrwaniem pierwzszego roku swej działalności, chcąc pomóc im przetrwać ten trudny okres, oferujemy młodym firmom naszą szczególną pomoc nie tylko w zakresie pierwszych zagadnień związanych z otwieraniem działalności gospodarczej, ale również uświadomieniem skąd pozyskać środki finansowe na otwarcie czy rozwój działalności.

Nowy okres programowania UE daje wiele możliwości dla przedsiębiorców, o których będziemy na bieżąco informować na naszym fanpage’u

Bezzwrotne dotacje ze środków unijnych mają większe zainteresowanie, ze względu na to, że nie trzeba ich oddawać.

Warto zainteresować się dostępnymi środkami unijnymi w formie niskooprocentowanych pożyczek w ramach inicjatywyJEREMIE.

Ich niewielki koszt sprawia, że coraz więcej przedsiębiorców interesuje się tą formą pomocy unijnej.
Prosimy o zapoznanie się z ofertami instytucji, z którymi nawiązaliśmy współpracę:

Jeśli nie posiadasz zabezpieczenia pod te pożyczki, są instytucje, które Ci w tym pomogą: